Miksi koulu on hyvä paikka missä aloittaa oman yrityksen kanssa !?

posted in: Business | Comments

Mene kouluun, hanki tutkinto, aloita työskentely omalla alalla. Näin se yleensä opiskelijoilla menee. Mutta samaan aikaan, kun jotkut opiskelijat päättävät tavoitella yrittäjyyden saavutuksia sen jälkeen kun heillä on tutkinto kädessä, toiset näkevät yritysmahdollisuuksia jo koulussa ja valitsevat molemmat vaihtoehdot-yrityksen johtaminen ja opiskelu  samanaikaisesti. Tämä voi olla hankalaa, mutta jotkut korkeakoulua käyvät opiskelijat väittävät, että yrityksen perustaminen koulun aikana on itseasiassa auttanut menestyksekkäässä yrityksen aloituksessa.

Bisneskoulussa Columia Universityssä, Matthew Bachman ja Ben Gordon löysivät yhteisen mieltymyksen jääkahviin. Se mikä alkoi intohimosta päätyi yrityksen ja Wandering Bear Coffeen kehittämiseen.

Toisella puolella maata, Louie Cesario oli seniori Technological Entrepreneurship Programissa, Arizona State Universitissä, kun kaveri tuli kotiin harvinaiselta kauppaostos rallilta tajutakseen, että hän unohti ostaa shampoota. Cesario keksi idean-mitä jos olisi olemassa tilauspalvelu, joka kuljettaisi kuukauden hygeniatuotteet henkilön opiskeliaasuntolaan? Tämä ei olisi muakava tapa opiskelijoille saada välttämättömyystarvikkeita, mutta hauska tapa läheisille osoittaa huolenpitoa opiskelijoita kohtaan kauempaa. Sudz Club aloitti virallisesti viime huhtikuussa.

http://www.archithings.com/
http://www.archithings.com/

Koulun ilmapiiri kasvattaa luovuutta. Koulun kampus on täynnä tuhansia ihmisiä, muodostaen loistavat olosuhteet yritys idean keksimiseen. Cesario hyötyi kouluympäristöstä, kun hän sai istuttaa bisnesidean siemenen, luvan mielikuvaan ja yrityksen käynnistämiseen.

Hyvä tilaisuus. Bachman ja Gordon sanovat, että heidän yrityksiä ei olisi ikinä syntynyt  jos he eivät olisi päättäneet pitää kahden vuoden taukoa työelämästä.“Kun olet koulussa, et ole työntekijänä, sinulla ei ole maksavaa työpaikkaa, joka estäisi sinua ottamasta yrittäjyyden riskejä. Olet jo tehnyt päätöksen luopua parin vuoden palkasta, jotta voisit investoida itseesi, „sanoo Bachman.

Paljon tilaisuuksia eri näkökulmille. Monet aloittavat yrittäjät tekevät virheen, kun antavat 100% ajastaan ja energegiastaan omaan yritykseen, mikä voi johtaa loppuunpalamiseen ja ottaa pois mahdollisuuden katsoa asioita eri kulmasta. Vaikka täysiaika-opintoja ja uuden yrityksen vaatimuksia on vaikea taspainoittaa, Bachman ja Gordon sanovat, että koulu on antanut heille näkökulmien lahjan, jotain mitä heillä ei olisi ollut niin paljon, jos he olisivat aloittaneet yrityksen kanssa valmistautumiseen jäkeen.

Jotta voisit käyttää hyväksesi oppimisen ympäristöä, Bachman ja Gordon ovat muokkailleet koulun lukujärjestystä kasvavan yrityksen tarpeiden mukaan. „Katsoimme mitä kursseja meille tarjotaan ja yritimme keksiä mitä haluaisimme oppia bisneksestä ja mitkä kurssit auttaisivat meitä saavuttamaan meidän tavoitteita.“Gordon sanoo. He valitsivat koulussa aineita, kuten „Kasvavan yrityksen johtaminen“ ja „Yrittäjyyden myynti“ jotka Bachamnin ja Gordonin mielestä olisivat suurena apuna koulun ja yrityksen kasvattamisen tasapainottamisessa.

Koe-markkinointi paikan päällä. Opiskeliana oleminen antaa paljon, muunmuassa koe-markkinointi paikan, joka antaa tuen tuotteelle. Koska Sudz Clubin kohderyhmänä ovat opiskelijat, kouluilmapiiri oli ensimmäinen idea sen testaukseen.“Annoimme tutkimuslomakkeet kaikille opettajille ja luokkakavereille jotta saisimme selville paljon ihmiset ajattelivat, että he käyttävät kuukaudessa hygeniatuotteisiin ja paljon he olisivat valmiina käyttämään rahaa Sudz Club palveluihin, „Cesario sanoo.

Wandering Bear Coffee Co myös käyttivät hyväkseen 25-32 vuotiaden ryhmää kampuksellaan. „Me ollaan tehty luokastamme suunnitteluryhmän, Bachman sanoo. Ensimmäiset, jotka saivat maistaa heidän kahviaan olivat heidän luokkakaverit. „Me toimme sitä galloonittain kouluun ja kysyimme onko se liian kirpeä vai liian vahvaa,“hän sanoo.

Paljon lahjakkaita ihmisiä. Yliopiston kampus on mahtava paikka ensimmäisen myyntitiimin kokoamiselle. Sudz Club palkkasi monia opiskelijoita brändin edustajaksi. „Rakennamme pikkuhiljaa tiimiä brändimme ympärille ja se ei olisi mahdollista ilman valtavaa opiskelijoiden määrää joilta voimme pyytää apua.“Cesario sanoo.

Mentorit lähettyvillä. Et löydä mistään niin paljon asjantuntijoiden tietämystä, kuin Yliopiston kampukselta. Kun moni aloittava yrittäjä näkee paljon vaivaa, löytääkseen menttoreita heidän alaltaan, jotka auttaisivat tuotteen tai palvelun viemisessä seuraavalle tasolle, bisnes koulussa oleminen tarjosi Bachmanille ja Gordonille pääsyn alan ammattilaisten puheille, joilla on paljon yhteyksiä ja jotka antavat neuvoja ilmaiseksi, luokassa ja luokan ulkopuolella.

Lähde: Entrepreneur