Miten Fortune 500 Johtajat Käyttävät Jokaisen Minuutin Päivässään!

posted in: Business | Comments

Miten menestyksekkäimmät bisnesjohtajat käyttävät aikansa? Suuresta mielenkiinnosta tähän aiheeseen, tein yhteistyötä Chris Stowellin kanssa, varatoimitusjohtaja International Center for Managment and Organization Effectivnessistä, Utahssa. Teimme kartoituksen 267 C-tason johtajasta Fortune 500 yrityksissä ja siitä mihin johtajat aikansa käyttävät.

Sähköpostikyselyyn vastanneista parin kuluneen kuukauden aikana, tulivat 163 eri yrityksestä, mukaanlukien Adobe, American Express, AT&T, Bank of America, Boeing, BP, Delta, DHL, Federal Express, GE, Google, HP, John Deere, Johnson & Johnson, Kelloggs, Motorola, Rio Tinto ja Twitteristä.

Kyselytutkimus näytti, että tyypillinen yrityksen johtaja herää noin 6.15 aamulla, treenaa 45 minuuttia ja matkoihin menee 25 minuuttia suuntaan. Jokainen työpäivä, hän käyttää 2 tuntia ja 25 minuuttia sähköposteihin ja viesteihin, 25 minuuttia strategiaan ja suunnitteluun ja 30 minuuttia henkilökohtaiseen kehitykseen. Kuva alapuolella on Stowellin kehittämä ja se tiivistää sen ,mitä löysimme tutkimuksen tuloksena. 

How Fortune 500 Leaders Spend Every Minute of the Day (Infographic)

 

Lähde: Entrepreneur